Google
 
 
  

Organisation Natuurtechnisch Instituut (NATIN)
Country Suriname
Last update : 28/03/2019
Address Mr. J. Lachmonstraat 180-182  
Website www.natin.sr 
Email OFP.NATIN@gmail.com
Fax +597 490-579 / 539190
Mandate other
Scope 3. National
Type (Semi)-Governmental
Summary NATIN is een vierjarige middelbare beroepsopleiding.
Description  In ieder land, maar zeker in een land in ontwikkeling als Suriname, neemt de middelbare kracht een bijzonder belangrijke plaats in. Zonder de middelbare technicus (waarbij technicus in ruime zin moet worden opgevat) kan geen enkel bedrijf goed werken. Hij of zij moet een stuwende kracht zijn die de dagelijkse productie machine op gang houdt en in vele gevallen op gang brengt. De vele mogelijkheden die Suriname biedt, wachten op U.

Het aankweken van vaktechnische kennis en vakvaardigheid op een breed, niet te specialistisch terrein, op een niet-academisch niveau en sterk op de praktijk gericht. Het aanleren van kundigheden op het terrein van de organisatie van het werk, de administratie en de bedrijfseconomie. Het opleiden van personeel, dat nauwkeurig kan werken, rapporten maken, en in staat is mondelinge en schriftelijke instructies goed te begrijpen en uit te voeren.

Per 1 oktober 1984 werd de Stichting ontbonden en kwam de school volledig te vallen onder de structuren van het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (MINOV).
Relation Organisation Country
Member of Network organisation details Food & Nutrition Security-Suriname netwerk Suriname
Person Function(s) Country
person details OFP-NATIN (FNS-Suriname, NATIN) Information Manager Suriname